Wie zijn we

We zijn een woonwinkel met ruim 370 M2 woonoppervlak opgesplitst in 2 panden naast elkaar in Tegelen. We zitten aan de doorgaande weg richting Duitsland met gratis parkeerplekken voor de deur.

 

Het authentieke witte boerderijtje is klassiek landelijk ingericht met bijbehorende accessoires. In de oude fabriekshal omgebouwd tot woonwinkel komt de industrial en urban look geheel tot zijn recht.

 

Onze collectie bestaat uit klassiek landelijk, new classic, urban living, vintage en industrial. 

 

Onze zitmeubels komen uit eigen ontwerp en productie en zijn dus uniek. Gezien de ruime keuze in modellen en  stoffen ontwerpt u zelf uw eigen bank of stoel. 

 

We hebben een ruime keuze in verlichting en diverse kleuren en modellen lampenkappen op voorraad. 

 

 

Geschiedenis

Peter van Rhee is reeds op jonge leeftijd begonnen met het ontwerpen, fabriceren en herstofferen van zitmeubelen. Na jarenlang in loondienst gewerkt te hebben heeft hij 15 jaar geleden de stap gewaagd om zijn droom te verwezenlijken. Hij begon zijn eigen stoffeerderij en woonwinkel.

 

Ruim 4 jaar geleden is zijn zoon Frank mee in de stoffeerderij gestapt. Hiermee werd van Rhee wonen een familiebedrijf. Samen hebben ze het aantal vierkante meters woonoppervlak kunnen uitbreiden net als de diverse stijlen. 

 

De collectie is uitgebreid met teakhouten meubelen op maat, kasten en tafels van mangohout. 

 

Dé van Rhee kwaliteit is inmiddels een begrip in de regio. Gewoon goed in landelijk wonen!